Zonnepanelen installeren

Denkt u na over het installeren van zonnepanelen op uw woning? Twijfel dan niet langer. Bij Smit Zonnepanelen profiteert u nu van een supersnelle zonnepaneelinstallatie. Van offerte tot realisatie in zeer korte tijd. Vraag vandaag nog een offerte voor het installeren van zonnepanelen aan bij Smit.

Persoonlijke offerte op maat

De specialisten van Smit baseren hun offerte op een bezoek aan uw woning. Hier wordt gekeken hoeveel zonnepanelen aangebracht kunnen worden om zo optimaal mogelijk te kunnen profiteren van duurzame energie. Het voordeel van persoonlijk contact is dat u gelijk één aanspreekpunt heeft in het hele traject.

Supersnel zonnepanelen installeren 

De mannen van Smit Zonnepanelen gaan na het accepteren van de offerte gelijk voor u aan de slag. Uw installatieafspraak wordt vastgelegd en afhankelijk van de hoeveelheid zonnepanelen wordt deze in één dag afgerond. Handig, snel en vakkundig.

Gelijk een offerte ontvangen? Of wilt u meer informatie? Vul dan ons formulier in, de adviseurs van Smit Zonnepanelen nemen gelijk contact met u op. 

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Smit Zonnepanelen doet u snel een goed voorstel. 

Hoe gaat Smit Zonnepanelen te werk?

Stap 1

Stap 1

Nadat u uw interesse kenbaar heeft gemaakt neemt Smit contact met u op voor het maken van een afspraak bij u thuis.

Stap 2

Stap 2

Onze specialist komt bij u langs om uw zonsituatie, uw dak en de aansluitingen te bekijken.

Stap 3

Stap 3

U ontvangt op basis van dit gesprek een vrijblijvende offerte met daarin de benodigde specificaties en wensen.

Stap 4

Stap 4

Bij akkoord komen onze gecertificeerde installateurs zo snel mogelijk bij u langs voor installatie van de zonnepanelen.


Projecten Zonnepanelen installeren

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektra.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.