Onze afdelingen

Bij Smit Elektrotechniek hebben wij een grote variëteit aan afdelingen.

Woningbouw

Smit Elektrotechniek is zeer actief in de woningbouw. In Nederland worden veel nieuwe woningen gebouwd, en daarnaast we zijn ook zeer actief bij diverse renovatieprojecten. Bij nieuwbouwprojecten zorgen wij ervoor dat alles vanaf scratch wordt aangebracht. Alle elektrische leidingen worden aangebracht vanuit nul. Renovatieprojecten zijn vaak wat uitdagender. Hierbij worden alle oude leidingen vervangen voor nieuwe. Bekijk hier een aantal van onze afgeronde projecten.

Woningbouw is een zeer veelzijdige afdeling waar je veel kunt leren en geen dag hetzelfde is. Binnen de afdeling Woningbouw werken meerdere projectleiders, 6 eerste moneurs, 30 monteurs en ondersteunende functies. Woningbouw werkt nauw samen met de afdeling werkvoorbereiding. Naast het installeren van de elektrotechnische installaties, zorgen wij voor duurzaamheid. Denk hierbij aan het installeren van bijvoorbeeld zonnepanelen. Als Smit Elektrotechniek leveren wij een totaal pakket van elekrotechnische installatie, beveiliging en duurzaamheid.

Afdelingen

Werkvoorbereiding

Smit Elektrotechniek is een middelgroot en breed gespecialiseerd elektrotechnisch installatiebedrijf uit Volendam. We zijn actief in verschillende branches en zijn al 50 jaar verantwoordelijk voor talloze elektrotechnische installaties. Dankzij onze certificering zijn wij actief op diverse markten en lopen we voor op het gebied van technische ontwikkelingen en innovaties. De afdeling werkvoorbereiding zorgt ervoor dat onze mensen op de werkvloer hun werk goed kunnen uitvoeren. Zij zijn onder andere verantwoordelijk voor het maken van de werkinstrcties en tekeningen, de inkoop van de benodigde materialen en het opstellen van offertes. Binnen de afdeling werkvoorbereiding werken 8 personen. Zij tekenen in 2- en 3D in de programma's AutoCAD en StabiCAD, REVIT. 

Afdelingen

Utiliteitsbouw

Smit Elektrotechniek ontwikkelt en levert alle denkbaar mogelijke (elektro)technische installaties voor de utiliteitsbouw. Utiliteitsbouw zijn projecten die een bepaald nut dienen, door verschillende mensen worden gebruikt en géén woningbouw zijn. Denk hierbij aan grote restaurants, zorginstellingen en ziekenhuizen, maar ook (sport)scholen en fabrieken vallen onder utiliteitsbouw. Allemaal unieke objecten. Als Smit Elektrotechniek kiezen we hierbij voor engineering met de focus op samenwerking en duurzaamheid. De afdeling beschikt over twee eigen Engineers. Verder werkt hier de projectleiding bestaande uit meerdere personen. Bekijk hier een aantal afgeronde utiliteitsprojecten.

Afdelingen

Kantoor

Het kantoor van Smit Elektrotechniek is gevestigd in Volendam. Van daaruit worden de verschillende afdelingen aangestuurd. Binnen het kantoor zijn er diverse afdelingen, ieder met hun eigen specialiteit.

Sales

De afdelingen Sales Engineers, Sales en kopersbegeleiding bestaat uit vier toppers. Deze groepen maken de offertes voor klanten, zodat deze niet voor verrassingen komen te staan.

Service & Onderhoud

Binnen de afdeling Service & Onderhoud zorgen een tiental monteurs ervoor dat onze klanten dagelijks goed en gekeurd gebruik kunnen maken van blusmiddelen, beveiligingstechniek en intercomtechniek. Onze klanten kunnen zo ongestoord hun werk verrichten. Daarnaast verzorgt de service coördinator de inkomende verzoeken en plant de monteurs in. Zo zorgen we ervoor dat de monteurs binnen de gestelde periodes langskomen en alles op tijd nagekeken wordt. De afdeling Service & Onderhoud werkt nauw samen met de afdeling Utiliteit.

Duurzame Energie

De afdeling Duurzame Energie bestaat uit een teamleider, een (junior) projectleider, een engineer en er zijn ondersteunende functies. Ze zorgen voor het inplannen van de monteurs, het verzorgen van het klantcontact en het uitbrengen van offertes. 

Financiële administratie

De afdeling financiële administratie bestaat uit 6 personen die ervoor zorgen dat de facturatie netjes verloopt en al het personeel op tijd wordt uitbetaald. Een belangrijke afdeling die ervoor zorgt dat alles voor het personeel en onze klanten op het gebied van financiën goed wordt afgehandeld.

IT

Een IT afdeling kan niet ontbreken in een bedrijf. Alle computers en communicatie middelen moeten goed werken en daar dragen zij verantwoordelijkheid voor. Dankzij onze professionele IT afdeling loopt alles op rolletjes.

Afdelingen

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.