Woningbouw

Smit Elektrotechniek is al vele jaren betrouwbare partner in de woningbouw. Met onze partners werken wij aan koop- en huurwoningprojecten van laag- tot hoogsegment. Opdrachtgevers kiezen voor Smit door onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide koperskeuzetraject. Samen bieden wij de bewoners comfort van de bovenste plank.

Elektrotechniek

Elektrotechniek in de woningbouw

Het start met een solide basis. De elektrische installatie die alle wensen mogelijk maakt. De vakmensen van Smit Elektrotechniek verzorgen de volledige installatie van het elektriciteitsplan. Doordat Smit gebruik maakt van BIM zijn alle partijen bezig vanuit dezelfde informatiebron en wordt zo efficiënt mogelijk gebouwd en aangelegd. Tevens kunnen wij opdrachtgevers volledig ontzorgen in het koperskeuzetraject. In onze mooi uitgeruste showroom inventariseren wij in een één-op-één gesprek de wensen van de kopers showroom waarbij zij de keuze krijgen uit de uitgebreide mogelijkheden die Smit biedt. Door jarenlange ervaring weten wij dat zo'n gesprek veel vragen en onduidelijkheden wegneemt bij de kopers. Voor opdrachtgevers levert dit voordelen op, er zijn minder faalkosten doordat er minder overdrachtsmomenten zijn en bij oplevering zijn er minder opleverpunten doordat de verwachting aansluit op de werkelijkheid.

Beveiliging & communicatie

Beveiliging & Communicatie in de woningbouw

De experts van Smit Elektrotechniek denken graag vanaf de allereerste fase van het proces mee over verschillende oplossingen voor beveiliging en communicatie. Denk hierbij aan toepassingen voor inbraakbeveiliging, toegangscontrole of cameratoezicht. Door hier al in de ontwerpfase rekening mee te houden kunnen de meest comfortabele oplossingen naadloos ingepast worden in het bouwproces.

Brandveiligheid

Brandveiligheid in de woningbouw

Daarnaast is Smit ook gecertificeerd branddetectiebedrijf. In die hoedanigheid adviseren de specialisten van Smit Elektrotechniek in de juiste keuzes op gebied van brandmeldinstallaties, rookmelders en mogelijke noodverlichting. De installatie van deze brandveiligheidsmiddelen wordt uiteraard ook door Smit Elektrotechniek verzorgd, net als de benodigde inspecties & keuringen.

Duurzame energie

Duurzame energie in de woningbouw

Woningbouw wordt een steeds duurzamer proces. Vanaf 2015 gelden er Energieprestatie eisen voor het bouwbesluit. Vanaf 1 januari 2021 worden de EPC eisen vervangen door de invoering van de eisen voor bijna energieneutrale gebouwen (BENG). Voor alle nieuwbouw, zowel woningbouw als utiliteitsbouw, geldt dat de vergunningaanvragen moeten voldoen aan de eisen voor BENG. Daarnaast wordt er meer en meer nagestreefd naar woningen met een energierekening die onder aan de streep op nul eindigt, de zogehete Nul op de Meter (NOM). Bij Smit Elektrotechniek specialiseren wij ons al jaren in duurzame oplossingen voor in en om de woning. Van de aanleg van LED-verlichting in de galerij van een appartementengebouw tot de mogelijkheden voor het aanleggen en monitoren van zonnepanelen op het gezamenlijke dak. De duurzaamheidsexperts van Smit brengen de mogelijkheden graag in kaart.

Service, onderhoud & beheer

Service, onderhoud en beheer in de woningbouw

Smit Elektrotechniek is met haar uitgebreide beheertak ook de aangewezen partner voor preventief en correctief onderhoud. Door middel van een servicecontract is het mogelijk om het onderhoud van de woningen, het wooncomplex of appartementengebouw door de vakmensen van Smit te laten uitvoeren.

Wilt u de mogelijkheden op gebied van woningbouw bespreken? Neem dan vandaag nog contact op met Smit Elektrotechniek.

Wat onze partners zeggen over Smit:

Projecten Woningbouw

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.