Zonnepanelen

Smit is een gecertificeerd zonnepanelen installateur en heeft alle expertises met betrekking tot zonnepaneleninstallatie onder één dak. Zo heeft u als klant maar één aanspreekpunt. Van advies op maat vooraf en het berekenen van uw rendement, tot het installeren van de zonnepanelen en het monitoren van de opbrengst; Smit Elektrotechniek staat voor u klaar. Uiteraard ontbreekt de nazorg hier niet.

Prijzen & opbrengsten zonnepanelen 

Wat kunnen zonnepanelen voor mij opbrengen? Los van het duurzaamheidsaspect voor de aanschaf van zonnepanelen, begrijpen wij dat het voor u ook belangrijk is wat de kosten en opbrengsten van zonnepanelen bij uw woning of bedrijf kunnen zijn. Een flinke investering als deze moet u immers ook rendement opbrengen. Onze experts komen graag bij u langs, checken de situatie van uw bedrijfspand of woning en maken vervolgens een offerte op maat.

Zonnepanelen zakelijk

U denkt erover om te investeren in duurzaam ondernemen en zonnepanelen te installeren bij uw bedrijf? Bij Smit Zonnepanelen bent u aan het juiste adres. Uw pand of woning voorzien van zonnepanelen is een mooie en simpele stap richting duurzaam ondernemen en leven. Kwaliteit staat voorop en daarom kiest u met Smit Elektrotechniek voor een persoonlijke benadering en service. Ieder pand, iedere stand en ligging is uniek en daarom krijgt u bij ons op maat gemaakt advies. Wij bieden u dan ook online geen offertes aan, maar komen graag geheel vrijblijvend bij u langs.

 

Subsidies bij zakelijk installatie zonnepanelen

Duurzame energie is beter voor het milieu, maakt ons land minder afhankelijk van fossiele brandstoffen en is goed voor de economie. Daarom stimuleert de overheid bedrijven middels deze subsidies. De adviseurs van Smit Zonnepanelen helpen u graag met de aanvraag van deze subsidies, zodat u hier geen omkijken naar heeft:  

  • Stimulering Duurzame Energieproductie; de SDE+ subsidie is voor zakelijke grootverbruikers met aansluitingen groter dan 3 x 80 ampère.
  • Energie-investeringsaftrekregeling; de EIA-regeling levert u gemiddeld 11% fiscaal voordeel op bij de installatie van zonnepanelen in uw bedrijf. De EIA-regeling geldt voor bedrijven met installaties tot en met 3 x 80 ampère.

 

Nieuw bij Smit Zonnepanelen:
Zonnepanelen als carport of parkeergarage

Smit biedt nu ook de mogelijkheid om zonnepanelen-carports en overdekte parkeerplaatsen o.b.v. zonnepanelen aan te bieden. De zonnepanelen hebben een bepaalde transparantie waardoor zij enigszins licht doorlatend zijn. De carport-oplossing met zonnepanelen is ideaal voor vrijstaande woningen. Een lichtdoorlatende overdekking om uw auto onder te parkeren en gelijk te profiteren van zonopbrengst.

Naast deze oplossing voor thuis biedt Smit Zonnepanelen ook de mogelijkheid tot volledig overdekte parkeerplaatsen met zonnepanelen als dak. Daarbij is ook mogelijk om laadpalen aan hetzelfde systeem te bevestigen. Voor bedrijven een mooie en slimme oplossing om te verduurzamen.

Kortom: voor het juiste advies, de beste kwaliteit en volledige ontzorging van de installatie van uw zonnepanelen bent u bij Smit Elektrotechniek aan het juiste adres.

Meer info over zonnepanelen?

De adviseurs van Smit Zonnepanelen helpen u graag.

Zonnepanelen

Projecten Zonnepanelen

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektra.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.