Toegangscontrole

De ontwikkelingen op het gebied van toegangscontrole hebben de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Smit Elektrotechniek heeft niet stil gezeten en installeert voor vele opdrachtgevers intelligente en complexe toegangscontrolesystemen. Daarvoor hebben we oplossingen voor intercom, beveiliging en deurautomatisering. 

Deurautomatisering; niet alleen aan de ingang

Het gebruik van toegangscontrole en deurautomatisering is niet alleen aan de ingang van een gebouw van belang. Deuren en toegangen kunnen worden ‘geprogrammeerd’ zodat ruimtes en looproutes efficiënter gebruikt worden. Bij zorggebouwen wordt er bijvoorbeeld grondig gekeken naar de gebruiksvriendelijkheid. Deurautomatisering en toegangsbeheer zijn hierin hele belangrijke zaken. Zo is het mogelijk om de toegang tot het pand te reguleren door een systeem dat eigen personeel toegang geeft tot het pand, en anderen weert. Ook automatisering van deuren door motorsloten en deurautomaten die voor een snelle doorgang zorgen zonder de deur fysiek te openen.

Belangrijk voor de veiligheid

Deurautomatisering is een onlosmakelijk onderdeel van een compleet elektrotechnische installatie. De koppelingen tussen inbraak-, brand- en camerasystemen spreken voor zich. Bij calamiteiten is het van groot belang dat cruciale toegangen automatisch geopend of juist gesloten blijven. In een aantal bedrijfstakken zoals in de zware industrie of waar gewerkt wordt met gevaarlijke stoffen is de juiste schakel tussen deurautomatisering en branddetectie van levensbelang. Smit Elektrotechniek is als een van de weinige experts op het gebied van deurautomatisering tevens gecertificeerd branddetectiebedrijf. De vakmensen van Smit Elektrotechniek zijn bevoegd om zelfstandig een programma van eisen op te stellen welke voldoet aan zowel alle gestelde brandveiligheidseisen als wettelijke verplichtingen.

Onderhoud en storing

In combinatie met bijvoorbeeld camera- en telefoniesystemen biedt Smit Elektrotechniek complete oplossingen voor woon- en zorgcomplexen. Wij ontwerpen, adviseren én nemen ook de verantwoordelijkheid voor onderhoud en het verhelpen van storingen. Bij storingen en/of calamiteiten staat onze storingsdienst 24 uur per dag klaar om problemen direct op te lossen. Dat is de service die u van Smit Elektrotechniek mag verwachten.

Meer weten over toegangscontrole?

Stel uw vraag aan de adviseurs van Smit

Toegangscontrole

Projecten Toegangscontrole

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.