LED verlichting

LED verlichting is niet meer weg te denken als duurzame verlichtingsoplossing in bedrijven. Al sinds de introductie van LED verlichting onderkende Smit Elektrotechniek de voordelen en energiezuinige eigenschappen. Het inzetten van LED verlichting als onderdeel van uw totale energiemanagement en de bijbehorende opbrengsten van het gebruik van LED verlichting kunnen voor u als ondernemer een interessante optie zijn.

LED verlichting installeren in uw bedrijf

Wanneer u nadenkt over het installeren van LED verlichting in uw bedrijf, dan komen de experts van Smit Elektrotechniek u graag adviseren over de mogelijkheden. Bij nieuwe bedrijfspanden is de keuze voor LED verlichting vrijwel onvermijdelijk. Door de lange levensduur van LED verlichting bespaart u hier flink op de kosten. Maar ook in een bestaand bedrijfspand kan het lonen om uw volledige lichtplan eens onder de loep te nemen. Door bestaande verlichting te vervangen kunt u in veel gevallen op energie, en dus kosten, besparen.  

LED als onderdeel van uw energiemanagement

Elektrotechniek gaat van nature over het zo duurzaam en efficiënt mogelijk toepassen van energie en is daarmee niets nieuws voor Smit Elektrotechniek. Wij monitoren en adviseren over mogelijke te treffen maatregelen voor betere energieprestaties. Overstappen op LED verlichting kán daar een belangrijke bijdrage aan leveren. De experts van Smit Elektrotechniek adviseren u graag over het optimaliseren van de verlichting in uw bedrijf.

De juiste maatregelen op de juiste plaats

Smit Elektrotechniek adviseert niet zonder meer om uw huidige verlichting te vervangen door LED verlichting maar kijkt hierin altijd naar het totaalplaatje. Energiemanagement gaat namelijk ook over de juiste maatregelen op de juiste plaats. Zo blijkt in de praktijk dat automatisch in- en uitschakelen van verlichting in bepaalde ruimtes uw energieprestaties kunnen doen toenemen. Dus niet alleen de juiste verlichting maar ook het kiezen voor de complete installatie van die verlichting kunnen ervoor zorgen dat u als ondernemer optimaal profiteert.

Meer weten over de mogelijkheden van LED verlichting?

Smit Elektrotechniek helpt u verder.

LED verlichting

Projecten LED verlichting

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.