Kopersbegeleiding

Een van de paradepaardjes van Smit Elektrotechniek is onze mogelijkheid om kopers te begeleiden in het aanbrengen van de elektrische installatie van hun nieuwbouwwoning. In onze grote domotica-showroom worden kopers in een één-op-één gesprek uitgelegd wat een elektrische installatie inhoudt en welke mogelijkheden er zijn om hun huis te voorzien van alle comfort die de steeds uitgebreidere moderne technieken kunnen brengen.

Excellente service

Met Smit Elektrotechniek als partner voor uw bouwproject haalt u naast een betrouwbare partner ook een hoop expertise in huis. Op het gebied van elektrische installaties uiteraard, maar ook onze jarenlange ervaring in het begeleiden van kopers. Van jonge huizenkopers die hun eerste huis kopen tot organisaties in de zorg waar gekozen moet worden voor oplossingen die het geven van zorg efficiënter en prettiger maken. De experts van Smit Elektrotechniek nemen voor iedereen de tijd om in begrijpelijke taal de complexe processen op de achtergrond uit te leggen en de keuzes helder te presenteren.

Domotica

De kopersbegeleiding richt zich niet alleen op de punten waar stopcontacten of lichtpunten aangebracht dienen te worden, maar gaat veel verder. De mogelijkheden die domotica bieden zijn ook een belangrijk onderdeel van het gesprek in de showroom bij Smit Elektrotechniek. Alles om de woning zo comfortabel mogelijk in te richten. Alle snufjes die aangesloten kunnen worden op het geïntegreerde netwerk worden voorgelegd en de kopers kunnen zelf kiezen van welke oplossingen zij gebruik willen gaan maken. Ook als een bepaalde oplossing pas later aangeschaft kan worden, zorgt de kopersbegeleider ervoor dat mogelijk impact op de inrichting van de elektrische installatie vooraf in kaart gebracht wordt.

Kopersbegeleiding uitbesteden

Onze partners in de bouwwereld zijn al jaren overtuigd van de kracht van Smit Elektrotechniek in het verzorgen van de begeleiding van hun eindklanten. Neem hier eens een kijkje wat zij over deze samenwerkingen zeggen. Wilt u de mogelijkheden voor kopersbegeleiding door Smit Elektrotechniek onderzoeken? Neem dan contact op met Smit. Wij gaan graag het gesprek met u aan.

Kopersbegeleiding door Smit laten verzorgen?

In onze domotica-showroom tonen wij uw kopers alle mogelijkheden

Kopersbegeleiding
Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.