Duurzame energie

Goed voor het milieu en portemonnee! Smit Elektrotechniek is uw partner in duurzame oplossingen en loopt voorop met kennis van zonnepanelen, laadpalen en LED verlichting.

Duurzaam ondernemen

Een van de pijlers in maatschappelijk verantwoord ondernemen is de steeds grotere focus op duurzaamheid. Ondernemen met oog voor de wereld om ons heen en door gebruik te maken van duurzame oplossingen. Naast de opbrengst voor mens en milieu kan duurzaam ondernemen ook goed voor uw bedrijfsresultaat zijn. De opbrengst van zonnepanelen, het besparen van kosten door te switchen naar LED verlichting en het rijden op elektriciteit in plaats van vervuilender alternatieven kunnen u als bedrijf behoorlijk wat voordeel opleveren.

Slimme oplossingen, volledig ontzorgd

Smit Elektrotechniek is uw betrouwbare partner in deze transitie. Het verduurzamen van uw bedrijf door zonnepanelen te installeren op uw bedrijfspand wordt van A tot Z uit handen genomen. De duurzaamheidexperts van Smit Elektrotechniek denken daarnaast graag met u mee hoe u een laadpaalsysteem bij uw bedrijf zo optimaal mogelijk kunt gebruiken. Ook op gebied van verlichting helpen wij u graag. Niet alleen door overal LED verlichting aan te brengen, maar ook door deze te combineren met bewegingsmelders om het gebruik hiervan zo duurzaam en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verlichting in de fietsenstalling of toiletten die alleen aangaan op het moment dat er iemand aanwezig is. Wij helpen u om niet alleen uw verbruik van energie naar beneden te krijgen maar ook uw gebruik. 

Duurzame energie

Projecten Duurzame energie

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.