Preventieve onderhoudscontracten

Des te meer oplossingen gekoppeld aan uw elektrische installaties, des te belangrijker wordt het (preventief) onderhoud. Denk hierbij aan camerabeveiliging, brandmeldinstallatie maar ook uw datanetwerk. Smit Elektrotechniek is zich daar terdege van bewust. Onze onderhoudsmedewerkers werken volgens het voorkomen is beter dan genezen principe. Preventief onderhoud is daarom een belangrijke schakel in het arsenaal van Smit Elektrotechniek. Met een onderhoudscontract van Smit Elektrotechniek kunt u vertrouwen op up-to-date en goed onderhouden systemen.

Bedrijfscontinuïteit

Bijna alles staat met elkaar in verbinding. In uw bedrijf of organisatie hangt veel af van het (blijven) werken van uw elektrische installatie en hieraan gekoppelde oplossingen. In steeds meer gevallen gaat het hier om bedrijfskritische onderdelen; programma’s of applicaties waar de werkzaamheden in uw bedrijf niet zonder kunnen. Denk hierbij aan uw datanetwerk, uw communicatie- of alarminstallatie. De gecertificeerde vakmensen van Smit Elektrotechniek helpen u door preventief onderhoud uit te voeren.

Proactief adviseren

Smit Elektrotechniek pakt de dingen graag grondig aan en neemt de verantwoording over haar diensten en werkzaamheden. Naast engineering en installatie neemt het beheer een belangrijke plaats in bij het duurzaam functioneren van elektrische installaties. Bij elke opgeleverde installatie hoort een onderhoudsplan. Vanzelfsprekend beschikken wij over gecertificeerde vakmensen die alle benodigde keuringen en inspecties mogen uitvoeren. Smit Elektrotechniek adviseert u proactief over de te nemen stappen zodat tijdig ingegrepen kan worden bij een mogelijk probleem.

Eén aanspreekpunt voor al uw systemen

Veel systemen zoals een alarm-, videofoon- en lichtinstallatie zijn aan elkaar gekoppeld en dus ook van elkaar afhankelijk. De monteurs en inspecteurs van Smit Elektrotechniek zijn opgeleid om álle voorkomende inspecties en keuringen uit te voeren. U heeft dus de garantie van één aanspreekpunt en één planning voor álle technische onderdelen binnen uw organisatie of bedrijf. Met een onderhoudscontract bent u bovendien gegarandeerd van de 24/7 service van de Smit Elektrotechniek storingsdienst.

Meer weten over een onderhoudscontract

Wij vertellen u graag meer, neem vandaag nog contact op

Preventieve onderhoudscontracten

Projecten Preventieve onderhoudscontracten

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.