Service en Onderhoud KIVO Plastic Verpakkingen

Over KIVO Plastic Verpakkingen

KIVO Plastic Verpakkingen is een Volendams familiebedrijf en momenteel één van de grotere producenten van duurzame flexibele plastic verpakkingen in Europa. De hoofdvestiging bevindt zich in Volendam waar +/- 210 personen werkzaam zijn en waar 24/7 wordt geproduceerd middels een 5-ploegensysteem. 

Wat wij doen voor KIVO 

Naast al het elektrotechnische installatiewerk dat wij er verrichten, geniet KIVO Volendam ook van ontzorging door een Service & Onderhoud-contract.  Zo verzorgen wij service- en onderhoudswerkzaamheden voor de brandmeldinstallatie, blusmiddelen, alarminstallatie, verdeelkasten en inbraakbeveiliging. Onderhoud dat o.a. voor blusmiddelen wettelijk verplicht is.


Zo verzorgen wij voor de blusmiddelen een jaarlijkse controle. Dit is voor zowel de brandweer als de verzekeraar een vereiste. Blusmiddelen worden iedere 5 jaar opnieuw gevuld en de brandslanghaspel dient opnieuw afgeperst te worden. Om de 10 jaar dienen ze vervangen te worden.  


Thijs de Groot, technisch inkoper bij KIVO, omschrijft onze samenwerking als volgt: ,,Het fijne aan Smit Elektrotechniek is dat zij één of twee monteurs op dezelfde dag laten komen en zij meerdere verschillende installaties onderhouden. Bij collegabedrijven hoor je wel eens verhalen dat er voor iedere installatie vaak verschillende monteurs langskomen en soms zelfs op verschillende dagen.’’ 

Daarnaast geeft Thijs aan dat hij het fijn vindt dat we bij verstoringen altijd direct dezelfde dag op locatie zijn om het probleem te verhelpen en proactief meedenken om het de volgende keer te voorkomen en het te verbeteren. 


Verder fungeren wij ook vaak als tussenpersoon bij grootschalige inspecties en onderhoudswerkzaamheden die bijvoorbeeld eens in de 5 jaar door fabrikanten worden uitgevoerd.


Thijs zegt hierover: ,,Het feit dat Smit dit ook regelt, is fijn. Het is fijn om alles bij één partij te hebben liggen en doordat zij hier al jaren werkzaam zijn kunnen ze vrij zelfstandig te werk gaan. Ze weten hier de weg en je hoeft niet telkens mee te lopen!’’ 
 

Volledige ontzorging

Wij zijn trots op deze jarenlange samenwerking en wij zijn trots dat we o.a. kunnen bijdragen aan de veiligheid van maar liefst 210 werknemers. Wenst u ook net als KIVO volledig ontzorgt te worden middels een Service & Onderhoud-contract? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Service en Onderhoud KIVO Plastic Verpakkingen

LocatieVolendam
OpdrachtgeverKIVO Plastic Verpakkingen

Een impressie van dit project

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.