Samenwerkingen

Bij Smit Elektrotechniek zien wij samenwerken als onze grootste kracht. Door expertise te bundelen ontstaan de mooiste oplossingen waarbij de klant optimaal wordt bediend. Wij werken o.a. samen met onderstaande bedrijven op het gebied van innovatie en duurzaamheid.

Sqippa

Sqippa is een Internet of Things (IoT) platform voor het draadloos monitoren van sensoren en apparaten in een gebouw. Denk daarbij aan het signaleren van koolmonoxide, legionellagevaar, overstromingen en het monitoren van noodverlichting op afstand. Maar ook om vast te stellen of een apparaat aan onderhoud toe is of wanneer de verwarming omlaag kan. Alle apparaten praten draadloos één taal, in één open systeem.

Binnenkort plaatsen wij i.s.m. Sqippa en HBI Bisscheroux b.v.  de eerste noodverlichtingen in een bedrijfsgebouw in Amsterdam waarmee we de monitoring van deze installatie op afstand kunnen doen. Het onderhoud aan de noodverlichtingsinstallatie wordt hiermee stukken eenvoudiger. Hiermee kan onze opdrachtgever op elk moment aantonen dat hij aan zijn zorgplicht met betrekking tot onderhoud voldoet. Tevens verschaft het de juiste realtime informatie. Uiteraard zullen er in de nabije toekomst nog meer gezamenlijke en innovatieve projecten aankomen.

www.sqippa.nl
Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.