Brandmeldinstallaties

Elke organisatie, klein of groot, moet voldoen aan de wettelijke verplichtingen op het gebied van brandbeveiliging. Een vrij logische verplichting; u wilt immers de veiligheid van uw medewerkers, bezoekers en uzelf kunnen garanderen. Smit Elektrotechniek is bevoegd om zelfstandig branddetectie- en meldinstallaties te ontwerpen, aan te leggen en in gebruik te stellen. Een absolute meerwaarde aangezien het ontwerp en installatie van brandmeldinstallaties direct verband houdt met alle andere voorkomende elektrische installaties.

NCP/KIWA gecertificeerd branddetectiebedrijf

Smit Elektrotechniek is een NCP/KIWA gecertificeerd branddetectiebedrijf. Onze specialisten op gebied van brandveiligheid zorgen voor een gedegen brandmeldinstallatieplan voor uw pand. Op basis van jarenlange ervaring met branddetectie weten zij precies waar en hoeveel brandmeldinstallaties uw bedrijfspand nodig heeft. 

Onderhouden van brandmeldinstallaties

Naast het ontwerpen en installeren biedt Smit Elektrotechniek u ook de wettelijk verplichte keuring en onderhoud aan uw brandmeldinstallaties. Van complexe systemen met kilometers blusleiding tot de brandmelder in de plaatselijke buurtwinkel, de monteurs van Smit Elektrotechniek werken dagelijks aan de veiligheid van vele Nederlanders. Dit gebeurt, zoals u mag verwachten, met de grootste zorgvuldigheid en aandacht. Zo weet u zich gegarandeerd van een up-to-date brandveiligheidssysteem en voldoet u aan de wetgeving omtrent brandveiligheid.

Voldoen aan de wettelijke brandveiligheid verplichtingen?

Smit Elektrotechniek helpt u.

Brandmeldinstallaties

Projecten Brandmeldinstallaties

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.