Brandveiligheid

Veiligheid voorop! Alles rondom de brandbeveiliging van uw bedrijf regelen wij voor u. Van ontwerp tot installatie en onderhoud, Smit Elektrotechniek is een NCP/KIWA gecertificeerd branddetectiebedrijf en beschikt over alle benodigde kennis, monteurs én ervaring om dit voor u te verzorgen. 

Wettelijke verplichtingen op gebied van brandveiligheid

Als organisatie of bedrijf dient u te voldoen aan de wettelijke verplichtingen op gebied van brandveiligheid. Om aan deze verplichtingen te voldoen moet voor uw bedrijfspand of zorginstelling een brandveiligheidsplan ontwikkeld worden met daarin een duidelijk overzicht van alle maatregelen die u getroffen heeft op gebied van brandveiligheid. Zijn voldoende blusmiddelen aanwezig? Voldoet uw brandmeldinstallatie aan de juiste vereisten en is de noodverlichting zo ingericht dat vluchtwegen voldoende uitgelicht worden tijdens een calamiteit. de veiligheidsexperts van Smit Elektrotechniek helpen u hier graag bij.

Gecertificeerd branddetectie- en onderhoudsbedrijf

Smit Elektrotechniek is NCP/KIWA gecertificeerd branddetectiebedrijf en REOB gecertificeerd voor de levering en onderhoud van brandblusmiddelen. Dit geeft u de mogelijkheid om de volledige aanleg van al uw brandveiligheidsmaatregelen door Smit Elektrotechniek te laten verzorgen. Onze experts maken een installatieplan, adviseren u over de te nemen stappen en verzorgen de periodieke keuringen en onderhoud. Zo heeft u slechts één aanspreekpunt voor alles wat met brandveiligheid te maken heeft.

Brandveiligheid

Projecten Brandveiligheid

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.