Inbraakbeveiliging

Een inbraak in uw bedrijf, organisatie of woning heeft vaak nog lange tijd gevolgen, zowel materieel als emotioneel. U wilt uw kostbare spullen zo goed mogelijk beschermen tegen diefstal. Smit Elektrotechniek biedt u oplossingen om kwaadwillenden geen kans te geven. Zo compleet mogelijk of op een kosteneffectieve manier. In sommige situaties gaan die ook nog eens hand in hand. De vakmensen van Smit Elektrotechniek weten, door hun jarenlange ervaring in inbraakbeveiliging, de juiste oplossing te bieden voor uw winkel, kantoorpand of magazijn.

Inventarisatie en risicoprofiel

Een volwaardig en veilige inbraak- en alarminstallatie hoeft niet per se moeilijk te zijn maar wel slim en goed doordacht. Aan de hand van een deskundige inventarisatie stelt Smit Elektrotechniek zelf een risicoprofiel op. Hieruit volgt een plan voor inbraakpreventie waarin zowel bouwkundige als elektrotechnische maatregelen opgenomen kunnen worden. Camerasystemen, alarminstallaties en slimme deurautomatisering kunnen de meest ambitieuze criminelen buiten houden of op zijn minst afschrikken.

Feilloos werkende inbraak- en alarminstallaties

Mochten ongewenste personen toch weten binnen te dringen is het natuurlijk zaak dat de met elkaar communicerende alarm-, licht-, en deurinstallaties feilloos werken. Intelligente camerasystemen detecteren afwijkende bewegingen en leggen deze vast. Alarminstallaties sturen meldingen naar alarmcentrales, schakelen automatisch alle verlichting aan en sluiten middels deurautomatisering de binnendringers in. Door alle systemen op elkaar aan te sluiten is zo de inbraakschade vaak enigszins te beperken.

Onderhoud inbraaksystemen

Naast de inventarisatie en het inbraakpreventieplan ontzorgt Smit Elektrotechniek u ook in de aanleg van de inbraak- en alarminstallaties en verzorgt vanzelfsprekend ook het periodiek onderhoud aan de systemen. Zo verzekert Smit Elektrotechniek u van een storingsvrij, onderhoudsarm en feilloos werkend systeem waar u blindelings op kunt vertrouwen.

Op zoek naar inbraakbeveiliging?

De experts van Smit beantwoorden graag uw vragen

Inbraakbeveiliging

Projecten Inbraakbeveiliging

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.