Partners

Samen met o.a. onderstaande partners leveren wij op dagelijkse basis werk van topkwaliteit. Lees hier de ervaringen van de verschillende bedrijven om te zien dat wij alléén gaan voor een langdurig en kwalitatief partnership.

 

ERA Contour

“Thuiskomen in een fijne, duurzame en comfortabele woning waar je echt blij van wordt en die ingericht is op de toekomst. Dat is wat we voor ogen hebben. En goede elektrotechnische installaties die groen zijn, zijn daarin zeer belangrijk. Smit Elektrotechniek heeft daar oog voor. Ze kijken naar wat de mens in zijn omgeving nodig heeft en komen met nieuwe innovaties daarvoor. Dat sluit aan bij het creëren van een fijne sterke stad en daarom werken we met veel plezier al jarenlang samen met Smit Elektrotechniek.”

Jeroen Heijdra
Directeur

www.eracontour.nl

Stadgenoot

"Wat begon als een incidenteel probleemoplossende opdracht is uitgegroeid naar een volwaardige verdergaande samenwerking."

Joost Dassel
Projectmedewerker Planmatig Onderhoud Installatie

www.stadgenoot.nl

Aircraft Fuel Supply

"Als Engineer ben ik betrokken bij het ontwerp van de besturing van de kerosinelevering op de nieuwe A-pier van luchthaven Schiphol.

Smit Elektrotechniek is een betrouwbare partner die al jaren op de luchthaven voor ons werkt. Bij ontwerpen voor de brand meld centrale, en het noodstoppensysteem van het hydrant voor de nieuwe A-pier zien wij de ervaring maar vooral ook het meedenken in oplossingen terug. Wij hopen nog jaren deze goede samenwerking voort te zetten”.

Jack de Boer
Engineer

www.afsnl.com

Koopmans Bouw

"Smit heeft verstand van zaken en brengt dit in ieder project op een proactieve wijze in, zowel bij de realisatie van onze conceptwoningen als een van de vaste comakers, als bij appartementenbouw en utiliteitsprojecten. Met een gedeelde drive en aanpakkersmentaliteit zijn Koopmans en Smit een goede combinatie."

Niels Nielen
Projectmanager

www.koopmans.nl

KIVO group

“KIVO PLASTIC VERPAKKINGEN streeft naar langdurige partnerships met haar relaties. Niet alleen met afnemers maar zeker ook met toeleveranciers en dienstverleners. Smit Elektrotechniek is een goed voorbeeld van zo’n samenwerkingsverband. Al meer dan 50 jaar verzorgt SMIT naar volle tevredenheid al het elektrawerk voor KIVO. Wij zien SMIT als een uitstekende, vakkundige en betrouwbare partner die goed werk levert met een goede prijs-kwaliteit verhouding”

Robert Kwakman
General Manager

www.kivo.nl

Slokker bouwgroep

"Enige jaren geleden zijn wij de samenwerking met Smit Elektrotechniek gestart. Slokker Bouwgroep ziet er in zijn dagelijkse bedrijfsvoering op toe dat de kwaliteit en duurzaamheid van het eindproduct centraal staat. Hierbij is de kennis en expertise van Smit Elektrotechniek van toegevoegde waarde. Tevens maakt de onderliggende innovatiekracht van beide bedrijven de samenwerking steeds meer als vanzelfsprekend. Naast de vakinhoudelijke kennis van Smit Elektrotechniek, is hun kopers begeleiding ook echt een toegevoegde waarde in een markt waarin de klant steeds meer bediend wenst te worden en wij hier graag een platform voor bieden."

B.M.M. van den Mosselaar
Directeur

slokker.com/bouwgroep

van Braam-Minnesma B.V.

"Ik ervaar de samenwerking met Smit Elektrotechniek als zeer prettig in iedere fase van het bouwproces. Juist de toegevoegde waarde in het voortraject maakt onze samenwerking succesvol en hiermee kunnen we een opdrachtgever compleet ontzorgen van begin tot eind met het maken van doordachte keuzes."

Robert Iskes
Projectleider

braam-minnesma.nl

Van den Hogen Bouwbedrijven

"Al ruim 40 jaar een vakkundige en betrouwbare partner."

Jacco van den Hogen
Directeur

www.vandenhogenbouwbedrijven.nl

De Nijs

“Smit Elektrotechniek staat garant voor een fijne samenwerking waarbij wij als klant voorop worden gezet. Het vriendelijke, vakkundige en praktisch ingestelde personeel draagt bij aan een prettige werksfeer”.

Frank Ligthart
Bedrijfsleider

www.denijs.nl/nl

Mercuur Bouw

“Mercuur Bouw heeft samen met Smit Elektrotechniek de nieuwe sporthal De Seinpaal gebouwd in Volendam gecombineerd met de verbouwing van zwembad De Waterdam. Zowel bij de nieuwbouw als bij de verbouwing was het prettig samenwerken met Smit Elektrotechniek. Tijdens de calculatie wordt er al adequaat nagedacht over risico’s en aandachtspunten. Bij de voorbereiding wordt het tekenwerk netjes opgezet waarbij de projectleider van Smit Elektrotechniek al goed betrokken is. De uitvoerder en monteurs van Smit Elektrotechniek zijn vakkundig wat resulteert in een prima installatie. Zoals zo vaak bij verbouwingen kunnen er onverwachtse zaken voorkomen, Smit pakt ook dit goed op. Al met al een fijne partij om mee samen te werken.”

André Boon
Projectleider

www.mercuurbouw.nl

Van Rhijn Bouw

"Alle medewerkers bij Smit zijn zeer betrokken bij hun projecten van voorbereiding tot aan de monteurs op het werk. Weer open structuur en duidelijke visie. Bij Smit Elektrotechniek gaat kwantiteit en kwaliteit hand in hand"

Dirk Meyvogel - Hoofd uitvoerder

vanrhijnbouw.nl

BOA Advies

"Na 20 jaar samenwerken mag ik zeggen dat Smit Elektra een betrouwbare partner is waarmee ik graag op een werk kom. Of het nu gaat om het vervangen van de verlichtingsinstallatie, het onderhouden van de brandbestrijdigsmiddelen of het vervangen van de inbraak- en/of brandmeldinstallatie. Het werk wordt goed voorbereidt, gerealiseerd en opgeleverd met de benodigde garantiecertificaten en onderhoudstermijnen. Als Smit Elektra blijft doen wat ze doen weet ik zeker dat onze samenwerking ook de aankomende 20 jaar blijft bestaan."

Arjan Meekhof
Senior Advisor

www.boa-advies.nl

BBAN Bouwadvies

"BBAN Bouw / Adviesburo is 20 jaar geleden ontstaan omdat de communicatie in de bouwwereld te wensen overlaat en financieel er vaak een groot gat zat tussen de prijs van inkoop en verkoop, soms wel 20 tot 30 procent! Het doel van BBAN is om samen met de BBAN Ketenpartners, zoals Smit Elektrotechniek al sinds 2010, deze (fout)marges te verminderen, omdat we dezelfde taal spreken met als resultaat een tevreden klant."

René Verlaan
Directeur

www.bban.nl
Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektra.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.