Elektrotechniek

Gemak -door techniek- dient de mens! Smit Elektrotechniek is al meer dan 50 jaar expert op het gebied van elektrische installaties. Engineering met de focus op samenwerking en duurzaamheid waarbij uw wensen altijd voorop staan.

Al meer dan 50 jaar expert

Smit Elektrotechniek is al meer dan 50 jaar expert in elektrotechniek. Onze solide basis werd gelegd in het aanleggen en onderhouden van elektrische installaties. Net als de moderne “connected” systemen zijn daar steeds meer expertises aan toegevoegd zodat Smit Elektrotechniek u in alle stappen van het proces kan ontzorgen. Na de inventarisatie van de klantwensen, ontwerpen we een installatie volgens de normen en deze specificaties. Na oplevering staan we uiteraard klaar voor het verlenen van nazorg in de vorm van periodieke keuringen, preventief onderhoud en het verhelpen van storingen. Smit Elektrotechniek neemt het u uit handen.

Innoveren op gebied van elektrotechniek

Hierbij blijven de experts van Smit Elektrotechniek altijd leren en innoveren. Om in deze snel veranderende wereld van elektrotechniek up-to-date te blijven, zijn onze monteurs continu bezig met trainingen en het behalen van certificaten. Ook geven zij deze kennis door aan een volgende generatie installateurs en monteurs middels ons opleidingsprogramma. Op het gebied van innovatie staan wij ook voorop met de nieuwste domotica oplossingen en mogelijkheden die de techniek biedt. Met als ultiem doel de wensen van de klant zo goed mogelijk te vertalen naar werkzame en duurzame oplossingen.

Elektrotechniek

Projecten Elektrotechniek

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.