Appartementencomplex Pauw

In het oude ABN Amro gebouw in Zaandam worden er 9  appartementen gerealiseerd en 19 luxe appartementen nieuw gebouwd. Villa de Pauw is momenteel een vervallen monumentaal pand dat in 1899 gebouwd werd door Pieter Pauw. Het wordt nu gestript en terwijl de buitenzijde in oude glorie wordt hersteld wordt deze meteen aangepast aan de huidige duurzame normen. Binnen worden 9 appartementen gerealiseerd die aan de modernste normen voldoen; een schoolvoorbeeld van een geslaagde transformatie.

Smit voorziet in opdracht van Vesting Bouw alle daken van zonnepanelen. De verlichting van de galerijen en trappenhuizen zijn uitgevoerd in led-verlichting en voorzien van bewegingssensoren om het energieverbruik nog efficiënter te maken. Dit zien we steeds vaker, het is duurzaam en geeft ook een gevoel van veiligheid voor de bewoners. Het complex is een prachtige aanwinst voor de binnenstad van Zaandam.

Appartementencomplex Pauw

LocatieZaandam
Oplevering2021
OpdrachtgeverVesting bouw
Toegepaste oplossingen
ElektrotechniekDuurzame energie

Een impressie van dit project

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.