MKB

Smit ondersteunt al jaren het MKB met passende elektrotechnische oplossingen. Van nieuw te bouwen kantoorpanden tot gerenoveerde winkelunits, Smit Elektrotechniek adviseert ondernemers van klein- tot groot MKB in het doorvoeren van duurzame en vernieuwende technieken om zo hun onderneming naar een volgend niveau te tillen. Van retail tot financiële dienstverlening, van horeca tot webwinkelmagazijn; u komt Smit Elektrotechniek overal tegen.

Elektrotechniek

Elektrotechniek in het MKB

Elke bedrijfsruimte heeft een goede elektrische installatie nodig. Of het nu een winkel of een magazijn betreft, overal is behoefte aan elektrotechnische oplossingen. Waar de een op zoek is naar een krachtstroominstallatie voor zijn nieuwe machine wil de andere een wandcontactdoos erbij in de bedrijfskantine. De adviseurs van Smit Elektrotechniek denken met de ondernemer mee in hoe hij de bedrijfsruimte wil gaan gebruiken en welke werkzaamheden waar uitgevoerd dienen te worden. Hierdoor krijgt u een toekomstgerichte installatie waar uw huidige wensen in verwerkt zijn.

Beveiliging & communicatie

Beveiliging & Communicatie in het MKB

Daar waar mensen werken moet voorzien worden in de veiligheid. Van de medewerkers zelf, maar ook ter bescherming tegen diefstal. Smit Elektrotechniek biedt een groot scala aan beveiligings- en communicatieopties om het MKB hierin te ondersteunen. Steeds vaker worden deze middelen naast beveiliging ook ingezet om te monitoren. Door op afstand bedrijfsprocessen te volgen en afwijkingen te signaleren kunnen bedrijfsprocessen steeds meer geoptimaliseerd worden. Hierin dient de techniek de onderneming. Smit Elektrotechniek vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Brandveiligheid

Brandveiligheid in het MKB

Ook in het MKB moet voldaan worden aan de wettelijke verplichtingen ten behoeve van brandveiligheid. Smit Elektrotechniek is als gecertificeerd branddetectiebedrijf uw betrouwbare partner op gebied van brandveiligheid. De experts van Smit zorgen voor een compleet brandveiligheidsplan met de juiste hoeveelheid blusmiddelen, rookmelders, noodverlichting en een passende brandmeldinstallatie voor uw winkel, magazijn of kantoor. Ook zorgen de inspecteurs van Smit Elektrotechniek voor de nodige inspecties & keuringen om alles up-to-date te houden.

Duurzame energie

Duurzame energie in het MKB

Duurzaam ondernemen is in het MKB een hot topic. De mogelijkheden voor het zakelijk elektrisch rijden nemen steeds meer toe en bij deze elektrische vloot horen uiteraard ook slimme laadpalen op uw bedrijfsterrein. Dit wordt bij nieuwbouw met meer dan 20 parkeerplaatsen zelfs een verplichting. Zo is het voor kantoorpanden met een oppervlakte groter dan 100m2 verplicht op in 2023 een C-label te hebben en in 2030 moet dit zelfs een A-label zijn. Als dit niet nageleefd wordt kunnen er forse boetes worden uitgedeeld. Smit Elektrotechniek ondersteunt uw bedrijf in het halen van uw energiebesparende doelstellingen. Denk eens aan zonnepanelen op het dak van uw bedrijf of het vervangen van de verlichting in kantoor door LED-verlichting. Bij Smit Elektrotechniek rekenen wij de mogelijke besparingen graag voor u uit.

Service, onderhoud & beheer

Service, onderhoud en beheer in het MKB

Smit Elektrotechniek is met haar uitgebreide beheertak ook de aangewezen partner voor preventief en correctief onderhoud. Door middel van een servicecontract is het mogelijk om het onderhoud voor uw winkel, bedrijfspand of kantoor door de vakmensen van Smit te laten uitvoeren.

Wilt u de mogelijkheden voor uw bedrijf bespreken? Neem dan vandaag nog contact op met Smit Elektrotechniek.

Projecten MKB

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.