Amadi Panorama Hotel - Amsterdam IJburg

Een scheut Internationale allure voor Smit Elektrotechniek met het Amadi Panorama Hotel op ‘architectuureiland’ IJburg

Een bijzonder hotel met 67 royale kamers voorzien van complete elektrische installaties binnen beperkte tijd blijft een uitdaging. En dan met name, als tijdens de bouw voortschrijdend inzicht, de opdrachtgever doet besluiten de bouwplannen en indeling iets anders aan te pakken. Dat vraagt om flexibiliteit en inventiviteit, en dat is Smit Elektrotechniek toevertrouwd.

Naast de elektrische installaties voor zowel alle kamers als algemene ruimtes als receptie, keukens etc. etc. verzorgde Smit Elektrotechniek ook de volledige brandmeldinstallatie en het complete datanetwerk van het hotel.

'Niet storen' anno 2015

Een modern hotel in een moderne buurt vraagt om innovatieve oplossingen. In samenwerking met MasterMate zijn de klassieke ‘NIET STOREN’ labels vervangen door high-end touchscreens. Natuurlijk dienen deze niet alleen om niet gestoord te willen worden, maar maken onderdeel uit van het modern communicatie- en datasysteem die het moderne hotel kenmerkt.

Amadi Panorama Hotel - Amsterdam IJburg

LocatieAmsterdam - IJburg
Oplevering2015

Een impressie van dit project

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.