Zakelijk servicecontract

Smit Elektrotechniek biedt uitgebreide servicecontracten voor bedrijven

Smit Elektrotechniek neemt verantwoordelijkheid voor haar producten, diensten en kennis. Wij denken daarom ruim van tevoren mee over het technische beheer, het onderhoud en de servicemogelijkheden bij storingen en calamiteiten. Veel van onze geleverde installaties zijn van essentieel belang voor de continuering van bedrijfsprocessen en in enkele gevallen zelfs van levensbelang voor mens en milieu. In deze gevallen zullen wij ALTIJD een servicecontract adviseren voor zover deze niet al wettelijk verplicht is. Met een servicecontract staan onze monteurs voor u klaar om u zo snel mogelijk te helpen.

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299-398029 bij calamiteiten en storingen of stuur een email naar service@smitelektrotechniek.nl.

Eerste hulp bij storingen voor particulieren

Voor particulieren die thuis urgente problemen ondervinden met de elektrische installatie bieden we ook oplossingen. Om u te helpen vindt u hier alvast een kleine checklist waarmee u eventueel zelf mogelijke problemen kunt oplossen.

  • Is er sprake van algehele storing bij u in de buurt?
  • Is de stroom in uw gehele woning uitgevallen of slechts in een deel?
  • Is de stroom in uw woning uitgevallen?

Wat kunt u zelf controleren?

Check of de aardlekschakelaar is uitgevallen (deze vindt u in de meterkast en is te herkennen aan de testknop). Is deze uitgevallen dan is de oorzaak waarschijnlijk een elektrisch apparaat bij u thuis. Probeer eerst één keer de aardlekschakelaar weer in te schakelen. Als hij direct weer uitslaat, gaat u als volgt te werk. Trek alle stekkers van alle apparaten van de betreffende groepen uit het stopcontact. Vervolgens schakelt u de aardlekschakelaar weer in. Als deze nu wel “aan” blijft doet u één voor één de stekkers weer terug. Op het moment dat de aardlekschakelaar uitslaat weet u in welk apparaat de storing zit.  Het kan ook zijn dat er een groep uitgeschakeld is. Dit duidt vaak op een overbelasting of een kortsluiting. Ga dan te werk net als bij een aardlekstoring maar dan bij de betreffende groep.

Heeft u een storing die echt niet kan wachten tot na het weekend (urgent of levensbedreigend)? Bel dan 0299-363889, u wordt dan doorverbonden met onze storingsdienst. Er wordt dan gezamenlijk naar een oplossing gezocht.

Afhankelijk van de storing kunnen hier mogelijk wel kosten aan verbonden zijn.

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.