Blusmiddelen

Brandblusmiddelen zijn een onderdeel van uw brandveiligheidsplan. De juiste middelen op de juiste plaats zorgen ervoor dat u snel kunt handelen in geval van een calamiteit in uw onderneming of woning. Smit Elektrotechniek is uw betrouwbare partner op gebied van levering en onderhoud van het volledige arsenaal aan brandblusmiddelen.

REOB gecertificeerd

Als zelfstandig gecertificeerd branddetectiebedrijf is Smit Elektrotechniek bevoegd grote organisaties en bedrijven adequaat te adviseren op het gebied van branddetectie, -preventie en installatie.  Elke organisatie of bedrijf is anders dus geen advies is hetzelfde. Smit Elektrotechniek is ook REOB (Regeling Erkenning Onderhoud Blusmiddelen) gecertificeerd voor alle soorten brandblusmiddelen. Zowel voor alle draagbare en verrijdbare blusmiddelen, als voor brandhaspels en droge blusleidingen. De monteurs van Smit Elektrotechniek volgen regelmatig opleidingen om aan alle actuele eisen volgens het CCV REOB certificatieschema te voldoen.

Compleet aanbod brandblusmiddelen

Smit Elektrotechniek levert het complete scala aan brandblusmiddelen en aanverwante producten. Wij opereren geheel onafhankelijk en zijn daarom in staat objectief advies te verschaffen over verschillende producten en fabrikanten van o.a.:

  • Poederblussers
  • Schuimblussers
  • Co2 blussers
  • Metaalbrandblussers
  • Vetbrandblussers
  • Brandslanghaspels
  • Droge blusleidingen

Regelmatig keuring en onderhoud brandblusmiddelen

Het meest belangrijke aspect aan het uitvoeren van keuringen en onderhoud aan uw blusmiddelen is natuurlijk de veiligheid voor mens en milieu. Bedrijven en organisaties zijn zelf aansprakelijk en derhalve ook wettelijk verplicht hun brandpreventie goed op orde te hebben. Naast de in Nederland geldende wettelijke verplichtingen eisen verzekeraars ook een gecertificeerd brandmeldinstallatie en brandpreventieplan. Het team van Smit Elektrotechniek ondersteunt u graag in de verplichte jaarlijkse keuringen en eventueel benodigd onderhoud.

Op zoek naar blusmiddelen?

De adviseurs van Smit Elektrotechniek vertellen u meer over de mogelijkheden.

Blusmiddelen

Projecten Blusmiddelen

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.