Laadpalen

Elektrische auto’s hebben definitief hun weg gevonden naar zowel de particuliere als de zakelijke markt. Des te meer elektrische auto’s, des te groter de behoefte aan voldoende laadmogelijkheden. Smit Elektrotechniek adviseert, levert en installeert slimme laadpaalsystemen bij uw bedrijf. Als officieel dealer van een aantal high-end producten van Blue Current, The New Motion en ICU, vinden de duurzaamheidsexperts van Smit Elektrotechniek altijd een passende, duurzame laadpaaloplossing voor uw bedrijf.

Slim laadpaalsysteem elektrische auto’s

Smit Elektrotechniek levert zowel losse laadpalen als slimme systemen. Laadpalen en laadstations kunnen onderling gekoppeld worden. Dit biedt mogelijkheden om slimmer om te gaan met de benodigde energie en het aantal benodigde laadpalen bij uw bedrijfspand. Losse laadpalen leveren continue vol vermogen maar dat is niet altijd nodig. Bij het gebruik van meerdere laadstations kan de stroomtoevoer aangepast worden aan de behoefte in de praktijk. Zo heeft u de mogelijkheid om te anticiperen op het laden van een aantal voertuigen zonder hierbij energie te verspillen. Door Dynamic Load Balancing en Smart Charging toe te passen helpt Smit u slimmer omgaan met de beschikbare capaciteit. Zo maakt Smart Charging het mogelijk om elektrische auto’s automatisch te laten opladen op tijden dat het elektriciteitsnet niet zo zwaar belast wordt, zonder dat de automobilist daar iets van merkt en is Dynamic Load Balancing een efficiënte oplossing om meerdere laadstations op één aansluiting toe te passen waarbij de hoofdaansluiting niet overbelast kan raken.

Slim energie- en kostenbeheer

Volledige monitoring en direct inzicht spelen een belangrijke rol bij het effectief inzetten van uw laadpaalsysteem. Het stelt Smit Elektrotechniek in staat om u blijvend van advies te voorzien over nóg beter energie- en kostenbeheer. Ook zijn er oplossingen om de kosten te beheren, denk aan verrekeningen richting lease maatschappijen en VVE’s. Daarmee behoort een slim geprogrammeerd laadpaalsysteem tot een beslissend onderdeel van uw energiemanagement. De experts van Smit Elektrotechniek helpen u graag verder.

Interesse in een laadpaalsysteem?

Neem contact op voor de mogelijkheden

Voorkeur bevestiging laadpaal?
Laadpalen

Projecten Laadpalen

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.