Duynpark Castricum

Smit Elektrotechniek is in opdracht van Van den Hogen, toegewezen aan een heel mooi project in Castricum, genaamd project Duynpark. Project Duynpark betreft de realisatie van een high-end appartementencomplex bestaande uit 48 luxe appartementen.

Het stijlvolle appartementengebouw krijgt vier verschillende woonlagen en komt te bestaan uit appartementen van verschillende groottes, variërend van 79 m2 tot maar liefst 260 m2. Ook krijgt het appartementencomplex een eigen parkeergarage en zijn er diverse wellness- en gezondheidsvoorzieningen aanwezig.

Naast de authentieke stijl van de appartementen, ontworpen door Engel Architecten uit Hilversum, is er ook gedacht aan duurzaamheid. Alle appartementen in Duynpark worden optimaal geïsoleerd, gasloos en geheel toekomstbestendig.

Smit Elektrotechniek zal tijdens dit project verantwoordelijk zijn voor de aanleg van de elektrische installatie, zonnepanelen, brandmeldinstallatie, duurzame LED-verlichting en zal tevens de laadpaalvoorzieningen op het terrein van Duynpark realiseren. Een project waar wij als totaaloplosser dus écht ons ei in kwijt kunnen!

Status project: Van den Hogen is reeds gestart met de ruwbouw

Duynpark Castricum

LocatieCastricum
Oplevering2024
OpdrachtgeverVan den Hogen
ArchitectEngel Architecten

Een impressie van dit project

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.