Onze werkwijze

Smit Elektrotechniek ziet hechte samenwerking tussen mensen en organisaties als absolute voorwaarde voor het ontwerpen en ontwikkelen van duurzame technische installaties. Samenwerken en het gelijkmatig bundelen van energie levert uitsluitend sterke schakels.

Samen groeien

Dit begint al binnen de eigen organisatie; het onderling samenwerken tussen afdelingen en disciplines is de grootste kracht van het inmiddels ruim 100-koppige Smit Elektrotechniek-team. Het delen van kennis maakt ons samen sterker en het opleiden van nieuw talent door ervaren medewerkers zorgt ervoor dat wij samen kunnen blijven groeien.

No-nonsense en doen wat we beloven

De nuchtere Volendammer mentaliteit en passie voor hard werken is in alle geledingen van het bedrijf doorgesijpeld ook nu Smit al vele jaren door heel Noord-Holland opereert. Samen met de schouders eronder (in sommige gevallen letterlijk) en zorgen dat het eindresultaat er een mag zijn om trots op te zijn. Dat is waar Smit Elektrotechniek voor staat.

Inzet van hedendaagse technieken

Net zoals wij onze klanten voorzien van de nieuwste snufjes en oplossingen, wordt in het werken bij Smit Elektrotechniek ook de techniek niet geschuwd. Door belangrijke technische ontwikkelingen in de markt te omarmen en onderdeel te maken van het DNA van Smit Elektrotechniek willen wij op alle fronten toonaangevend in elektrotechniek zijn én blijven. Van het vroeg inzien van de duurzame voordelen van LED tot het al jarenlang werken met een toegewijd BIM-team, Smit Elektrotechniek is uw betrouwbare partner in elektrotechniek.

Co-makership is ontzettend belangrijk

In een wereld waarin we een toenemende vraag naar totaaloplossingen zien is het zaak om die totaaloplossingen te kunnen bieden. Moderne technische ontwikkelingen bieden steeds meer mogelijkheden met als gevolg dat totaaloplossingen echter steeds complexer worden. Er is meer kennis en specialisme vereist om op tijd risico’s te ondervangen én te spreiden. Smit gelooft in langdurige samenwerkingen met onze partners om zo de hoogst mogelijke kwaliteit tegen zo laag mogelijke kosten te kunnen blijven leveren.

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.