Open Schoolgemeenschap Bijlmer

Bij Open Schoolgemeenschap Bijlmer hebben wij in 2020 met een team van servicemonteurs de volledige brandmeldinstallatie te vervangen. Tevens plaatsten wij een gesproken-woord-ontruimingsinstallatie. Voor grote gebouwen en gebouwen waar grote aantallen personen bij elkaar komen kan een luidalarm voor paniek zorgen als er brand zou uitbreken. Met de gesproken-woord-ontruimingsinstallatie kunnen er door het hele gebouw heen duidelijke instructies worden gegeven bij calamiteiten.

Wij zijn al jaren de vaste onderhoudspartij van de Amsterdamse OSB en zijn trots op deze samenwerking.  Wij zijn trots dat we kunnen bijdragen aan de veiligheid van maar liefst 1600 leerlingen.

Open Schoolgemeenschap Bijlmer

LocatieAmsterdam
OpdrachtgeverAmsterdamse OSB

Een impressie van dit project

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.