Gezondheidscentrum Volendam

Voor Gezondheidscentrum Volendam verzorgt Smit Elektrotechniek de brandveiligheid. Denk hierbij aan onderhoud- en keuringen van de brandslangen, brandblussers, rookmelders en de gehele brandmeldinstallatie. 

Binnen het pand zijn de voorzieningen om de brandveiligheid te borgen hoger dan de wettelijk gestelde eisen. Zo is er binnen ieder vertrek een brandmelder geplaatst. Hetgeen voorkomt uit de wensen van de huurders gezien het feit dit pand vroeger diende als brandwondenslachtoffer-locatie. 

We hebben de beheerders van het pand van A tot Z ontzorgt. Hetgeen begon met het adviseren over de brandmeldtechnische inrichting van het pand tot en met het plaatsen, onderhouden en keuren van alle geplaatste middelen. 


Danny Steur, eigenaar van het pand:

We hebben goed contact met Smit en het is fijn dat zij een Volendams bedrijf zijn. Mocht er wat spelen zijn ze direct ter plaatse, we spreken dezelfde taal en zij zijn bereid om buiten kantooruren nog werkzaamheden uit te voeren. Daarnaast zullen zij ook binnenkort ook de plaatsing van tientallen zonnepanelen voor ons verzorgen! Het is prettig om hier één contactpersoon voor te hebben.


Als Smit Elektrotechniek zijn wij trots op dit lopende project, we zorgen dat de werknemers en bezoekers binnen dit prachtige gezondheidscentrum zich geen zorgen hoeven te maken over de brandveiligheid. 

Gezondheidscentrum Volendam

LocatieVolendam
OpleveringSeptember 2021
Toegepaste oplossingen
Brandveiligheid

Een impressie van dit project

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.