De Gruyter in Hoorn

In opdracht van NewBouw hebben wij meegewerkt aan deze prachtige koopappartementen in de binnenstad van Hoorn.Wij hebben voor alle 43 woningen de elektrische installaties aangebracht. In het kader van de verduurzaming hebben wij op dit woningbouwproject alle zonnepanelen geplaatst en is er overal ledverlichting aangebracht. Wat we bij de bouw van appartementen steeds vaker zien zijn video-intercominstallaties, zodat men direct ziet wie er voor de deur staat. Dit geeft een veilig gevoel bij de bewoners. 

Project De Gruyter is een prachtige mix van klassiek met modern wat goed past binnen de historische architectuur van Hoorn, maar dan wel met alle comfort van nu. Er is voor iedere bewoner wat wils; van compacte studio's tot ruime gezinswoningen.

We kunnen voor dit project spreken van een meer dan prettige samenwerking tussen NewBouw en Smit. 

 

De Gruyter in Hoorn

LocatieHoorn
Oplevering2021
OpdrachtgeverNewBouw

Een impressie van dit project

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.