Rookmelders installeren

Per 1 juli 2022 dient in elke bestaande woning in Nederland op elke verdieping een rookmelder aanwezig te zijn. Deze eisen die vanaf 2003 al geldt voor nieuwbouwwoningen wordt nu dus landelijk verplicht. In kamerwoningen, zoals studentenhuizen, wordt dit verplicht voor elke kamer. Wilt u voldoen aan deze wettelijke verplichting en zorgen dat in elke woning in van uw VvE of elke ruimte van uw verhuurpanden een rookmelder aangelegd (of vervangen) wordt? De gekwalificeerde vakmensen van Smit Elektrotechniek nemen u het werk uit handen.

Voldoen aan de wettelijke verplichting

Naast het voldoen aan de wettelijke verplichting voor rookmelders in elke ruimte kan Smit Elektrotechniek u ook ondersteunen in het vervangen bestaande rookmelders zodat uw panden gelijk aan de laatste veiligheidseisen voldoen. Bovendien kan eventueel extra onderhoud aan of inspectie van de groepenkast gecombineerd worden met het bezoek aan de woningen. Een adviseur van Smit vertelt u graag meer.

Ook de afspraken richting de huurders nemen wij uit handen

Wanneer u Smit Elektrotechniek inschakelt voor het vervangen van de rookmelders, zorgen wij voor het maken van de afspraken met de bewoners. Vaak vragen wij u de eerste aankondiging van het vervangen zelf te communiceren zodat de bewoners weten dat zij benaderd worden voor een afspraak. Daarna neemt Smit contact op met de bewoners om individuele afspraken in te plannen. Zo is iedereen tijdig op de hoogte en kan zoveel mogelijk in overleg gewerkt worden op een moment wat iedereen uitkomt.

Heeft u interesse in het installeren/vervangen van rookmelders in uw wooncomplex? Of wilt u meer informatie? Vul dan ons formulier in zodat een adviseur van Smit gelijk contact met u op kan nemen.

Rookmelders installeren in uw bedrijfspand of woningcomplex?

Smit Elektrotechniek helpt u graag.

Rookmelders installeren

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.