Bakkerij 2 in 1

In opdracht van Kees Smit, eigenaar van Bakkerij 2 in 1, hebben wij het pand voorzien van de inbraakbeveiliging, camerabeveiliging, brandmeldinstallatie, volledige elektrische installatie, data-installatie en brandblussers.

Kees Smit: ,,Het is fijn om één contactpersoon van één bedrijf te hebben die vervolgens haast alles voor je kunt regelen. Van inbraakbeveiliging tot aan brandveiligheid en de data-installaties voor o.a. de kassa en pinautomaten. Aangezien we nogal een complexe behoefte aan elektra nodig hebben i.v.m. ovens, vriezer en goederenlift, was het in mijn ogen een hele klus. Smit heeft mij echter volledig ontzorgd waardoor ik mij kon focussen op de bakkerij!’’

Naast het verzorgen van alle installaties en beveiliging, doen wij hier ook het jaarlijkse onderhoud en keuringen van o.a. de brandveiligheid.

Bakkerij 2 in 1


Een impressie van dit project

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.