Laatste fase Broeckgouw Volendam voor Smit Elektrotechniek

De laatste fase van de Broeckgouw in Volendam is van start gegaan. Ook voor de bouw van 8 watervilla’s en 10 patiowoningen heeft Koopmans Bouwgroep B.V. Smit Elektrotechniek betrokken bij de projecten. We gaan alle elektronische installaties plaatsen. Alle kopers zijn intussen in onze showroom geweest om het elektra plan grondig door te nemen zodat we de toekomstige bewoners van alle gemakken kunnen voorzien. Daarnaast dragen wij bij aan het duurzame karakter van de wijk, op al deze woningen gaan wij de zonnepanelen plaatsen.
De Volendamse nieuwbouwwijk wordt door deze bijzondere huizen nog mooier. Wij zien uit naar het eindresultaat.

Geinteresseerd in de mogelijkheden van Smit Elektrotechniek?

Meer weten over onze producten en diensten? Stel uw vraag of geef een opmerking door en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op. 

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.