Smit biedt Cloud Video Dienst voor o.a. VvE's en Woningcorporaties

Bij onze klant is er steeds meer behoefte aan professionele opslag, monitoring en coördinatie van videobeelden van hun camerasystemen. Wij bieden deze service aan voor een voordelige prijs voor al uw camera’s in en rondom uw panden. 

Smit heeft daarom samen met onze klanten een unieke dienst ontwikkelt die hierop naadloos aansluit, zodat u het gemak van onderhoud, monitoring en het zoeken en aanbieden van videobeelden van uw camera installatie mogelijk maakt. We kunnen hoogstwaarschijnlijk uw huidige camera installatie in deze dienst opnemen maar we kunnen ook een volledige nieuwe professionele installatie voor u verzorgen en hiermee volledig integreren. Hier zijn we vooralsnog de enige in de markt!

Fysiek onderhoud van de camera’s

Smit kan met haar Cloud Video Dienst op afstand videobeelden opslaan, we kunnen fragmenten gemakkelijk nazoeken en gewenste hoge resolutie beelden overdragen aan u en indien nodig de politie. Daarnaast verzorgen wij ook het fysieke onderhoud van de camera’s. Zodat ze altijd werkend en volledig up-to-date zijn. Op afstand monitoren wij en zien wij snel als er een camera of een onderdeel in uw installatie niet goed werkt, waarna we u hierover informeren en in overleg met u een monteur hiervoor aansturen.

De verbinding van uw installatie met de Smit Cloud Video Dienst verzorgen wij via een veilige VPN verbinding met de nieuwste netwerk en beveiliging technieken. Kortom, u heeft er geen omkijken meer naar.

Concept reeds uitgerold bij woningcorporaties

Wij hebben dit concept reeds uitgerold bij woningcorporaties. Maar ook voor VVE’s, gemeenten, groot winkelbedrijven, verenigingen kan dit concept uitstekend werken. We ontzorgen volledig waar het gaat om het camerabeheer. Vaak ontbreekt het immers, aan tijd, kennis en effort om dit goed in te richten of te onderhouden.

Smit is er volledig op ingericht om veel data te kunnen verwerken en op te slaan, u heeft zelf geen zware servers of opslagcapaciteit nodig.

Hoe bieden wij deze service aan:

Wij bieden verschillende abonnementen aan:

  • Abonnementsvorm per camera
  • Installatiekosten

Kortom, wij ontzorgen u volledig waar het gaat om:

  • Grote data opslag;
  • Volledige ontzorging van monitoring en onderhoud;
  • We verzorgen ook de inrichting van het systeem;
  • Altijd up-to-date en werkend;
  • En dat alles vanaf een afstand.

Interesse in Cloud Video Service of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Geinteresseerd in de mogelijkheden van Smit Elektrotechniek?

Meer weten over onze producten en diensten? Stel uw vraag of geef een opmerking door en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op. 

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.