Smit opent eigen opleidingscentrum

Smit Elektrotechniek heeft nu haar eigen opleidingscentrum. Waar voorheen onze monteurs op doordeweekse avonden bij verschillenden opleidingsinstituten naar school gingen hebben we nu besloten om een eigen opleidingscentrum te starten. Dit heeft geresulteerd in Smit College.

Onze monteurs die MBO Elektrotechniek 2 of 3 volgen komen nu op zaterdagochtend naar kantoor en krijgen les van een eigen docent van het Regio college. Wij hebben nu 2 zaterdagen coronaproof lesgegeven en de reacties zijn zeer positief. Zelfs monteurs die nog geen opleiding volgden hebben zich aangemeld nu, zij vinden de drempel lager omdat ze nu dichtbij huis zijn in een eigen omgeving.

Het voordeel van in huis opleiden is dat we als werkgever meer grip op de resultaten en de voortgang hebben. De jongens hoeven niet na lange werkdagen ’s avonds nog naar school, dus ze zijn gemotiveerder en het trekt ander jong technisch talent aan.

Geinteresseerd in de mogelijkheden van Smit Elektrotechniek?

Meer weten over onze producten en diensten? Stel uw vraag of geef een opmerking door en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op. 

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.