BodyResults

Smit Elektrotechniek heeft onlangs onderdeel mogen zijn van een prachtig project bij sportschool Body Results in Volendam. Het doel van dit project was om BodyResults te verduurzamen. Eerder hebben wij al bij BodyResults al zonnepanelen mogen plaatsen. Nu zijn wij echter ook bezig geweest met het ''verledden'' van de verlichting. Alle verouderde TL-buizen zijn vervangen door energiezuinige LED-verlichting middels sensoren. Naast het aanbrengen van LED-verlichting, heeft Smit ook de noodverlichting, brandmeld- en inbraakinstallatie aangebracht.

Wij zijn blij dat wij een steentje hebben kunnen bijdragen aan deze duurzame stap in de goede richting. Ook hopen wij met dit project meer sportscholen te inspireren om ook duurzame stappen te ondernemen.

BodyResults

LocatieVolendam
OpleveringJanuari 2023
OpdrachtgeverBodyResults
Toegepaste oplossingen
Service, onderhoud & beheer

Een impressie van dit project

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.