Buurtkamer De Zeeslag

Vorige week is de eerste paal in de grond geslagen voor de ontwikkeling van buurtkamer De Zeeslag, gelegen in het Parlevinkerpark in Banne Noord Amsterdam. Het project wordt gerealiseerd onder leiding van Slokker Bouwgroep en is tot stand gekomen door de nauwe samenwerking tussen Stichting SPIN, Het Fort, DOCK en de gemeente Amsterdam.

De buurtkamer wordt een speciale plek waar verschillende buurtactiviteiten kunnen plaatsvinden voor alle kinderen, ouders en verzorgers uit de buurt.

Bij het project staat duurzaamheid, klimaatadaptatie, natuur-inclusief bouwen en circulariteit centraal. Aan deze pijlers, opgesteld vanuit de ambities van de gemeente Amsterdam, wordt veel aandacht besteed bij zowel het ontwerp als bij de realisatie van het project.

Smit Elektrotechniek mag een bijdrage leveren aan de realisatie van de buurtkamer, door het aanleggen van alle elektrische installaties en door het verzorgen van de zonnepaneleninstallatie, die gevestigd zal worden op het dak van de buurtkamer.

Het ontwerp van buurtkamer De Zeeslag wordt als total engineeringopdracht uitgevoerd door No Label met constructeur WSP Daphne Dales, W4Y adviseurs B.V. Annelies Visser, Ingenieursbureau Multical B.V. met René van Wijk en Idzard van Gameren en tot slot Vanderven-bma met Egbert Van der Ven.

Foto’s: No Label architectuur stedenbouw interieur

Buurtkamer De Zeeslag

LocatieAmsterdam
Oplevering2024
OpdrachtgeverGemeente Amsterdam
ArchitectNo Label architectuur stedenbouw interieur
Toegepaste oplossingen
Elektrotechniek

Een impressie van dit project

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.