De Werf bij de Sluis

In opdracht van Scholtens Bouw mag Smit Elektrotechniek onderdeel zijn van een leuk project in historisch Muiden. Binnenkort worden daar voor project De Werf bij de Sluis 33 appartementen en woningen gerealiseerd. Smit mag voor dit project zowel de elektrische installatie als de duurzame verlichting verzorgen.

Project De Werf bij de Sluis is een uniek project waarbij een scheepswerf wordt getransformeerd naar een woongebied. Lange tijd was de Schoutenwerf, zoals de scheepswerf vroeger heette, gesloten voor publiek. Nu de werf weer een woongebied wordt en dus weer toegankelijk wordt voor publiek, voelt het alsof deze historische plek weer van Muiden wordt.

Bij de ontwikkeling van De Werf bij de Sluis in Muiden is er veel aandacht besteed aan de duurzaamheid van de woningen. Alle woningen worden geheel gasloos, zijn voorzien van Energielabel A+++ en zijn voorzien van zuinige installaties.

De Werf bij de Sluis in Muiden is ontworpen door Rijnboutt Architecten en is een ontwikkeling van Schoutenwerf B.V. De start van de bouw is onlangs van start gegaan. De exacte datum van de oplevering is nog onbekend.

 

De Werf bij de Sluis

LocatieMuiden
Oplevering2025
OpdrachtgeverScholtens Bouw
ArchitectRijnboutt Architecten
Toegepaste oplossingen
Elektrotechniek

Een impressie van dit project

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.