Elektrische installatie sporthal Seinpaal - Volendam

De nieuwbouw van de sporthal en grootschalige (deel)renovatie van naastgelegen zwembad De Waterdam bestond uit de (ver)bouw van onder andere de gezamenlijke entree, een deel van het horecagedeelte, het ganggebied en delen van de grote kleedkamers – inclusief installatietechniek (voor gezamenlijke ventilatie, elektra en water). Voor dat laatste was Smit Elektrotechniek verantwoordelijk.

Alle elektrotechnische voorzieningen, de verlichting en communicatie werd aangelegd. Ook de beveiliging, denk aan de inbraakinstallatie en de brandmeld- en ontruimingsinstallatie werden geplaatst.

Mercuur Bouw uit Volendam was in de lead bij de bouw van het project, Samen met diverse co-makers o.a. Schermer installatietechniek uit Hoorn, installatiebedrijf Dekker uit Middenbeemster hebben we met veel inzet en plezier gewerkt aan dit prachtige project.

Elektrische installatie sporthal Seinpaal - Volendam

LocatieVolendam
OpleveringDecember 2018
OpdrachtgeverMercuur Bouw
ArchitectAGS

Een impressie van dit project

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.