't Suikerwerk Bergen op Zoom

Onlangs heeft Smit Elektrotechniek in opdracht van ERA Contour mogen bijdragen aan een bijzonder project, genaamd ’t Suikerwerk, in Bergen op Zoom. Het project betreft de nieuwbouw van 55 koopwoningen, waaronder 24 appartementen en 31 gezinswoningen.

Wat het project zo bijzonder maakt is de locatie. Op de plek van ’t Suikerwerk begon de Koninklijke Nedalco 125 jaar geleden met het maken van alcohol uit suikerbieten. Om deze herinnering te eren is de schoorsteen van de fabriek in stand gehouden.

Wat het project nog meer speciaal maakt is dat binnen ’t Suikerwerk verschillende stijlen elkaar afwisselen. Van stoere appartementen, industriële stadswoningen tot aan sfeervolle kadewoningen en niet te vergeten ‘De Suikerbuik'. De Suikerbuik wordt gezien als de smaakmaker van het project en is een gemeenschappelijke binnentuin voor alle bewoners, omringt door groen. Dit prachtige ontwerp is te danken aan architect Van Manen.

Aan Smit Elektrotechniek was het de taak om alle elektrische installaties van het project aan te leggen, alle appartementen te voorzien van een intercominstallatie en de zonnepaneleninstallaties te verzorgen.

Wij bedanken de opdrachtgevers en wensen de bewoners veel plezier in hun nieuwe woning!

't Suikerwerk Bergen op Zoom

LocatieBergen op Zoom
Oplevering2024
OpdrachtgeverERA Contour
ArchitectVan Manen
Toegepaste oplossingen
ElektrotechniekDuurzame energie

Een impressie van dit project

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.