Vernieuwde capitool KIVO Plastic Verpakkingen

Tussen Kerst en Oud & Nieuw heeft ons team met de hulp van Eaton en de Technische Dienst van KIVO de installatie voltooid van een geheel nieuwe capitool. Gezien de leeftijd van het vorige capitool (45 jaar), de verouderde kabels en de krappe ruimte van de laagspanningsruimte was dit een behoorlijke uitdaging die veel voorbereiding en samenwerking vergde. 


Het resultaat mag er zijn. Momenteel worden er alweer duurzame plastic verpakkingen geproduceerd binnen KIVO, alsof er niets gebeurd is! Door deze nieuwe capitool is heeft KIVO meer inzicht in het energieverbruik, waardoor het jaarlijks enorm kan besparen op energiekosten en zo milieuvriendelijker kan produceren. 
Tot slot is het nieuwe capitool ook veel betrouwbaarder dan het oude. De kans op problemen middels storingen of uitval zijn enorm afgenomen. Deze kan weer 45 jaar mee!


Kees Steur, Operationeel Manager van KIVO zegt het volgende: ,,Vanuit Smit verliep dit vlekkeloos. Jaap, Frank en Ben hebben tot perfect voorbereid!’’ 
 

Tijdens alle werkzaamheden hebben onze monteurs en die van KIVO Plastic Verpakkingen nog een gezellig lunch gehad bij ons op kantoor, wat tekenend is voor onze jarenlange partnerschap. 

Vernieuwde capitool KIVO Plastic Verpakkingen

LocatieVolendam
Opleveringdecember 2022
OpdrachtgeverKIVO Plastic Verpakkingen
Toegepaste oplossingen
Service, onderhoud & beheer

Een impressie van dit project

Storingsdienst
×

Heeft u een zakelijk servicecontract?

Bel 0299 398029

Met een zakelijk servicecontract kunt u bij calamiteiten en storingen 24/7 bellen naar 0299 398029 of mailen naar service@smitelektrotechniek.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.